Lysplan for Slemmestad - konkurranse

 slemmestadlys

Slemmestad Brygge, Røyken kommune og Papirbredden Innovasjon AS har i samarbeid med Husbanken og Lyskultur utarbeidet grunnlaget for en lysplan for Slemmestad. 
Kompetansetilskuddet fra Husbanken gir støtte til forsøksprosjekter og informasjonsformidling knyttet til miljø og energi, universell utforming og byggeskikk. Lyskultur har arbeidet aktivt for å tilrettelegge prosjektet med universell utforming som strategi. 

Lysplanen er bestilt av Slemmestad Brygge AS i samarbeid med grunneierne i Slemmestad sentrum og Røyken kommune i forbindelse med arbeidet med områdeplan for Slemmestad sentrum. Røyken kommune har gjennom politiske vedtak bestemt at det skal være utarbeidet egen lysplan for alle større reguleringsplaner i kommunen. Røyken kommune har ambisjon om å være en kommune som satser på lys gjennom lysplaner, arrangement som den internasjonale lysfestivalen, Factory Light Festival og samarbeid med kompetansemiljøer. 

Les mer i Innbydelsen som lastes ned.

Last ned innbydelse og illustrasjoner her:
20150305 Innbydelse til Anbudskonkurranse - Lysplan for Slemmestad
Slemmestad Kart Geologipunkter
Slemmestad Kart over sentrum med avgrensinger
150302_Slemmestad_situasjonsplan_Vaterland_01

Interesserte firmaer og miljøer bes levere etterspurt materiale innen den 26.3.2015 til prosjektleder Arve Vannebo på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller post, Papirbredden Innovasjon AS, PB 822, 3007 Drammen 

Byen Slemmestad

byen slemmestad

Visjon for Slemmestad: "Slemmestad er en levende liten by med nærhet til fjorden og grønne attraktive rekreasjonsområder. Det er et sted med identitet og særpreg, knyttet til unik geologi, stolt industrihistorie og et blomstrende kulturliv”

royken

slemmestadbrygge logo

pias

I samarbeid med:

bfk logo footer

 

 

husbanken footerlogo

 

blackpatch